Even Kennismaken


Wie ben ik?

Ik ben Miranda de Vries. Ik ben 27 jaar. Ik woon samen met mijn man John, onze zoon Kayo en onze hond Jerry.  In 2015 heb ik mijn diploma behaald tot schoonheidsspecialiste en ben op 6 juli 2015 mijn eigen salon gestart.

Momenteel werk ik met de producten van Kaeso. Kaeso is een professioneel merk van de beste ingrediënten die hun oorsprong vinden in de natuur. Alle producten bevatten milde ingrediënten, zijn vrij van parabenen, sulfaten, propyleenglycol en minerale oliën en het mooiste is nog, de producten zijn VEGAN!

Naast de salon heb ik zo’n 3 jaar bij Thermen Bad Nieuweschans (Voorheen Fontana) gewerkt. Hier heb ik erg veel ervaring opgedaan en heb ik erg veel geleerd. Sinds 2020 ben ik hier gestopt.

Naast mijn salon ben ik rij-instructeur bij Autorijschool Trees de Vries.

 

Knipkaart:

Bij beautysalon Fair & Pure maken we gebruik van een knipkaart. Met deze knipkaart krijg je de 10e behandeling (tot €30) gratis*.

Bij elke behandeling krijg je een knip. Heb je het kaartje vol, dat zijn 9 knippen in totaal, dan krijg je de volgende behandeling gratis!

Voorwaarden:

  • Alléén gratis bij behandelingen tot €30.
    Op alle behandelingen boven de €30, krijg je 50% korting!
  • Geldt niet in combinatie met andere acties.
    Is er momenteel een actie voor de behandeling die jij normaal gesproken boekt, dan geldt hiervoor de normale prijs, dus niet de actie prijs. Als deze behandeling normaal hoger is dan €30, dan krijg je de behandeling in dit geval niet gratis, maar met 50% korting.
  • Knipkaart is niet inwisselbaar voor geld.