Nieuws

Speciaal voor deze vreemde tijd, heeft beautysalon Fair & Pure een paar speciale behandelingen. Speciaal om de stress even helemaal weg te nemen.

De eerste is de Stop Stress Facial. Deze behandeling duurt 25 minuten en kost €25.
Een korte behandeling die voor het grootste gedeelte bestaat uit masseren.
Ik begin met een Reiniging. Daarna komt een peeling, gevolgd door een heerlijke uitgebreide nek- schouder- en gezichtsmassage.

De tweede is de Stop Stress Combi Facial. Deze behandeling duurt 50 minuten en kost €50. Het is een combinatie van de Stop Stress Facial en een heerlijke 25 minuten ontspanningsmassage. De behandeling begint liggend op de buik. Hier krijgt u een lekker warm kompres op de voeten. Daarna begint de ontspanningsmassage. Even heerlijk alles vergeten. Daarna draaien we voorzichtig om en gaan we verder met de Stop Stress Facial.

Normaal zouden de behandeling eindigen met een lekker kopje thee of koffie. Door de corona maatregelen kan ik dit helaas niet aanbieden op het moment.

Deze behandeling kunt u boeken vanaf 6 maart aanstaande. Hiervoor kunt u Whatsappen of bellen met 0625587252. U kunt ook een e-mail sturen naar info@beautysalonfairandpure.nl.

Tot snel bij Beautysalon Fair & Pure!