Voorwaarden

Bij beautysalon Fair & Pure hanteren we een aantal voorwaarden voor de gezichtsbehandelingen. 

 • Wanneer een behandeling afgezegd wordt, dient dit 24 uur voor de behandeling gedaan te worden. Is dit niet het geval, dan ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten van de behandeling wél in rekening te brengen. Er wordt speciaal voor u tijd ingepland. Wanneer u zich laat afmeld of niet komt opdagen, had ik in die tijd een andere klant kunnen inplannen.
 • Heeft u een koortslip of krentenbaard? Meld dit dan op tijd.
  Wanneer u dit heeft, dan kan ik de behandeling niet door laten gaan. Ik heb een kleintje in huis. Wanneer ik het herpes virus van u krijg, is het erg gevaarlijk voor mijn baby. Voor baby’s kan dit virus dodelijk zijn en ik wil dit risico niet lopen. Deze afspraak word dan kosteloos verplaatst.

  CORONA MAATREGELEN

 • In de salon worden mondkapjes gedragen. Zowel door de schoonheidsspecialiste als voor u als klant. Bij volledige gezichtsbehandelingen en het harsen van het gezicht, kan het mondkapje af wanneer u plaats hebt genomen op de behandelstoel. Mocht u geen mondkapje kunnen dragen, meld dit dan voor de behandeling, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
 • Bij binnenkomst worden zowel door u, als door de schoonheidsspecialiste de handen gewassen.
 • Bij COVID19 klachten zoals milde verkoudheidsklachten (hoesten, niezen, loopneus, keelpijn etc), benauwdheid, koorts, vermoeidheid etc. neemt u contact op om de behandeling te verplaatsen en komt u niet naar de salon. Dit voor de veiligheid van de schoonheidsspecialiste, klanten, familieleden etc.
 • Handdoek worden na elke behandeling vervangen en alles wordt gedesinfecteerd (pincet, schaartjes, product verpakkingen, werkblad, deurklinken etc)
 • Momenteel serveer ik geen koffie, thee, water en andere dranken in de salon.